Diefstal preventie

Diefstal preventie

MAATbeveiliging probeert met slimme inzet van specifieke retail-expertise uw derving te reduceren en winkeldiefstal te voorkomen. Dit scheelt enorme bedragen in zowel kleine als zowel grote winkels. Jaarlijks gaan er miljoenen euro’s verloren aan niet-afgerekende, 'verdwenen', en gestolen goederen. Niet alleen door winkeldieven onder uw klanten, maar ook door uw eigen personeel.

MAATbeveiliging kan uw organisatie erop inrichten om goede diefstal preventie te hanteren. Dit kan gezien worden als een stevige investering, maar zorgt wel voor een aanzienlijke reductie van uw derving. Wij werken op basis van Return on Investment (ROI). We bekijken graag samen met u de kosten en baten zodat we een maatwerk- en betaalbare security aanpak voor uw onderneming kunnen realiseren.

Meer dan alleen diefstal preventie

Naast diefstal preventie realiseert MAATbeveiliging ook een prettig en aangenaam winkelklimaat voor personeel, klanten en bezoekers. Ze voorkomen dat hangjongeren, daklozen en junks rondom de winkel hangen en het winkelend publiek afschrikken. Onze MAATbeveiligers beheersen namelijk de volgende sterke eigenschappen:

  • Klantvriendelijk
  • Gastheerschap
  • Daadkrachtig
  • Doortastend
  • Communicatief vaardig.

Onze MAATbeveiligers houden zich met meer bezig dan alleen dit. Situaties worden soepel opgelost, er wordt vroegtijdig ingegrepen en escalaties worden voorkomen. Om deze redenen wordt MAATbeveiliging vaak gevraagd voor de beveiliging van winkels en winkelcentra.

Diefstal preventie