Sectoren

Retail

Retailbeveiliging

Retailbeveiliging: onze focus, onze passie

Sinds de oprichting van MAATbeveiliging in 2008 hebben we een sterke focus voor ogen gehouden. We hebben ons jarenlang specifiek gericht op het beveiligen van winkels, winkelcentra en stadscentra, en zijn door deze focus een nichespeler geworden binnen de beveiligingswereld. Retailbeveiliging is onze corebusiness én passie.

Winkelbeveiliging

Veel factoren kunnen invloed hebben op de veiligheid van een winkel. Door het open karakter, grote hoeveelheden goederen en samenkomst van mensen, is winkelcriminaliteit hardnekkig. Onze beveiligers zijn getraind in het omgaan met kleine criminaliteit, zoals winkeldiefstal, zakkenrollen en agressie. Daarnaast bezitten ze de juiste communicatieve vaardigheden, zodat niet alleen de veiligheid maar ook de klantvriendelijkheid in uw winkel gewaarborgd is.   

Winkel- en stadscentra

Optimale beveiliging

Beveiliging winkelcentra

Een winkelcentrum is een plek waar veel mensen samenkomen om recreatief te winkelen of voor de dagelijkse boodschap. Hangjongeren, daklozen en junks kunnen dit winkelende publiek echter afschrikken en het veilige winkelklimaat verstoren. Om ook buiten de winkels te zorgen voor een prettige omgeving, zijn ons beveiligers getraind om vroegtijdig in te grijpen, te anticiperen op situaties en zo escalaties te voorkomen.

Beveiliging stadscentra

Steden met grote winkelketens trekken veel winkelend publiek. Dit publiek moet zich ook op straat veilig voelen. Wij werken nauw samen met de plaatselijke politie en weten hierdoor goed wat er speelt binnen een stad en winkelgebied. Bij het beveiligen van stadscentra komen de retailvaardigheden van onze beveiligers goed van pas. Zo zijn ze bekwaam in het herkennen van winkeldieven en zakkenrollers.

Optimale beveiliging

Oplossingen