Ons verhaal

Hospitality driven security

Hoe het allemaal begon

Het verhaal van MAATbeveiliging begint in 2008, toen wij besloten om een nichespeler te worden in de beveiligingsmarkt, gericht op retailbeveiliging. Wij vonden dat er een organisatie moest komen die zich specifiek richt op het beveiligen van winkels, winkelcentra en stadscentra. Zo is het idee voor MAATbeveiliging ontstaan en al snel werd het bedrijf officieel opgericht.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Duidelijke focus

Vanaf het begin hebben we keihard gewerkt om een prachtig bedrijf op te bouwen. We begonnen klein, maar zijn in korte tijd uitgegroeid tot een mooie organisatie met bijna duizend medewerkers. We zijn gestart in regio Rotterdam, maar al snel werden we een landelijke speler. In 2012 openden we onze eerste vestiging in Duitsland en in 2015 volgde een vestiging in België.

Door de jaren heen hebben we onze duidelijke focus behouden en zijn we uitgegroeid tot de retailbeveiligingsspecialist die we ooit wilden zijn. We zijn ontzettend trots op onze klanten en de veiligheid die onze beveiligers dagelijks waarborgen. We blijven groeien en zijn continu gefocust op nieuwe uitdagingen en oplossingen.

Duidelijke focus

Verbreden

Een rode draad in onze dienstverlening is altijd hospitality driven security geweest. Deze sterke focus heeft ons gemotiveerd om onze horizon te verbreden en onze hospitality mindset toe te passen op andere sectoren. Zo kunnen we onze kennis en vaardigheden optimaal benutten in sectoren zoals de zorg, logistiek en leisuresector.

Samenwerking Sicuritalia

In 2023 zijn we overgenomen door Sicuritalia, een toonaangevend Italiaans beveiligingsbedrijf. Dankzij deze overname beschikken we nu over meer schaalgrootte en innovatiekracht om onze klanten nog beter van dienst te zijn met onze expertise en oplossingen. Ons partnerschap met Sicuritalia zorgt voor een versnelde professionalisering van onze organisatie en creëert enorme mogelijkheden voor zowel onze klanten als voor alle medewerkers van MAATbeveiliging.

Verbreden

Visie voor de toekomst

We streven ernaar om continu te verbeteren en samen met onze klanten te groeien, onze kennis te delen en ons werk inzichtelijk te maken. Op deze manier werken we op een open en eerlijke manier aan uitstekende beveiliging op alle fronten. We zijn klaar om nieuwe vormen van dienstverlening uit te proberen en kennis te maken met andere sectoren, en daar werken we samen keihard aan!

Meer weten over ons?