Sectoren

Logistiek

Logistiek

Veiligheid in logistiek

In de dynamische wereld van de logistiek vormen veiligheid en beveiliging een cruciale schakel in uw bedrijfsketen. Bij MAATbeveiliging begrijpen we de uitdagingen en unieke behoeften die komen kijken bij het beveiligen van distributiecentra, ongeacht hun grootte.

Mensen staan centraal in onze aanpak. Onze beveiliger zijn opgeleid om een veilige en gastvrije omgeving te creëren, niet alleen voor uw medewerkers maar ook voor uw klanten en partners. We noemen deze aanpak “hospitality driven security”, waarbij we de concepten van beveiliging en gastvrijheid combineren om een omgeving te creëren die zowel veilig als verwelkomend is.

Onze ervaring met grote distributiecentra heeft ons inzicht gegeven in de complexe behoeften en risico's die gepaard gaan met deze omgevingen. Onze beveiligers zijn uitgerust met de vaardigheden en kennis om uw operaties te beveiligen terwijl ze een positieve ervaring bieden voor iedereen die uw faciliteiten betreedt.

Veiligheid in logistiek

Meer weten over veiligheid in de logistiek?

Neem contact met ons op.

  Uw e-mailadres gebruiken we enkel om uw contactaanvraag te behandelen en zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

  Bedankt

  Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Postadres

  MAATbeveiliging b.v.
  Postbus 84103
  3009 CC Rotterdam