Sectoren

Leisure

Leisure

Gastvrijheid én veiligheid in de leisuresector

Passende beveiligingsoplossing

Internationale sterren die zonder problemen in een hotel kunnen verblijven, kinderen die in alle veiligheid kunnen spelen in vakantieparken en veiligheid voor bezoekers en spullen in musea. De leisuresector is zeer divers en vraagt daarmee om een juiste aanpak. De beveiliging van een pretpark heeft namelijk een andere insteek nodig dan de beveiliging van een hotel. Voor elk type beveiliging hebben we een passende oplossing.

Gastvriendelijke sfeer

Bij bedrijven in de vrijetijdsindustrie moet de veiligheid optimaal zijn en moet een gastvriendelijke sfeer hangen. Mensen willen plezier maken en ongestoord kunnen genieten. Daarom verliezen we nooit het menselijke aspect uit het oog. Onze beveiligers stellen zich integer, betrouwbaar en dienstbaar op. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat onruststokers worden aangesproken op wangedrag, kleine calamiteiten geen kans krijgen om groot te worden en veiligheidsplannen vooraf worden uitgewerkt.

Gastvrijheid én veiligheid in de leisuresector
Meer weten over beveiliging in de Leisure?

Meer weten over beveiliging in de Leisure?

Wij helpen u graag verder.

Ja, ik wil meer weten

Stuur een bericht

Of neem via e-mail of telefoon contact met mij op. Ik help je graag verder!

    Uw e-mailadres gebruiken we enkel om uw contactaanvraag te behandelen en zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.