Winkelbeveiliging

Wij blinken uit in winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Een andere tak van sport

Binnen de beveiligingsbranche is winkelbeveiliging een andere tak van sport. Een beveiliger staat namelijk in het publieke domein en heeft daarom te maken met verschillende soorten mensen. Van winkelend publiek tot zwervers en zakkenrollers. Geen dag is hetzelfde.

Mensen veranderen, situaties veranderen en jaargetijden veranderen. Op een oude dame met een rollator bij de roltrap moet anders gereageerd worden dan op een jongeman met afwijkend gedrag. In de zomer moet er omgegaan worden met nieuwsgierige vakantiegangers, en in de winter met zwervers die een warm plekje zoeken.

Een andere tak van sport

Winkelbeveiliging is MAATwerk

Wij vinden communiceren met onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom evalueren we met elke opdrachtgever om de 6 tot 8 weken over de kwaliteit van de dienstverlening en de situatie in de winkel. Al onze beveiligers zijn namelijk anders. De kwaliteiten van onze beveiligers worden afgestemd op de klant en zijn wensen en behoeften.

Bij een juwelier is een ander type beveiliger nodig dan in een kledingzaak. Blijken er na een aantal weken andere wensen te zijn? Dan zorgen we ervoor dat de juiste beveiliger op de juiste plek komt te staan.

Winkelbeveiliging is MAATwerk

Profielschets van de winkelbeveiliger

Door de diversiteit binnen de winkelbeveiliging, zijn er specifieke vaardigheden vereist. Hiervoor is de MAAT Academy in het leven geroepen, waar onze beveiligers worden opgeleid en getraind. Onze winkelbeveiligers moeten representatief zijn, hulpvaardig, dienstbaar en ze moeten in staat zijn om mee te denken en te anticiperen.

Het gaat bij onze winkelbeveiliging niet primair om het ‘binnenhalen’ van zoveel mogelijk winkeldiefstallen. De beveiligers bij MAATbeveiliging worden juist getraind voor verschillende situaties. Ziet een beveiliger iemand in de winkel met afwijkend gedrag? Dan heeft hij geleerd om langs te lopen en gedag te zeggen. De persoon weet dat hij gezien is en zal z’n slag niet snel meer slaan.

Profielschets van de winkelbeveiliger
Winkelbeveiliging
Winkelbeveiliging
Winkelbeveiliging

Meer weten over winkelbeveiliging?

Neem dan direct contact op met de specialist in winkelbeveiliging. Wij zitten klaar om uw vraag te beantwoorden.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook:

    Uw e-mailadres gebruiken we enkel om uw contactaanvraag te behandelen en zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

    Bedankt

    Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.