Beveiliging van winkelcentra

Veilig en prettig winkelgebied

Uitgebreid toezicht

Beveiligen in een winkelcentrum beperkt zich niet alleen tot de winkels. Er zijn namelijk ook diverse technische installaties die een gebied veilig maken en die in de gaten gehouden moeten worden, zoals sprinkler- en warmte installaties. We richten ons niet op het technische beheer hiervan, maar houden wel in de gaten of alles nog werkt zoals het hoort en kunnen snel de juiste technici inschakelen.

Een schoon en veilig winkelcentrum zorgt voor een prettig winkelklimaat.

Beveiliging op MAAT

Al onze beveiligers hebben een basisopleiding op zak waarmee ze op alle mogelijke manieren ingezet kunnen worden. Toch werken wij altijd met aangepaste trainingen. Onze opdrachtgevers hebben verschillende eisen en elke winkel heeft een eigen dynamiek waarop ingespeeld moet worden. Waar de ene winkel meer waarde hecht aan preventief handelen, wil de andere winkel juist dat winkeldieven op heterdaad betrapt worden. 

We kijken verder

In winkelcentra behartigen we de belangen van onze opdrachtgevers. De openbare weg moet veilig zijn of het winkelcentrum moet schoon blijven. Maar we kijken ook verder. Vindt er diefstal plaats bij een van de retailers? Dan springen we gewoon bij. We staan namelijk in voor de veiligheid van de totale winkelomgeving.

Beveiliging op MAAT