Winkelsurveillant

Winkelsurveillant

Winkelsurveillant

De ruim 1.000 winkelsurveillanten vormen het kloppend hart van MAATbeveiliging. Zij zijn de vak-experts op de winkelvloer van toonaangevende winkelketens in de grote Nederlandse steden. Onze winkelsurveillanten staan niet alleen op de winkelvloer om derving, overlast en diefstal te voorkomen. Maar staan ook garant voor de representativiteit van uw winkel. 

Onze winkelsurveillanten staan bekend om hun klantvriendelijkheid en gastheerschap, hun omgangsvormen en sociale vaardigheden. Daarnaast kunnen ze ook het huidige personeel coachen op het gebied van beveiligings aspecten (security) en winkeldiefstal. Een winkelsurveillant van MAATbeveiliging staat per definitie garant voor een aangename en veilige winkelomgeving.

Wil je zelf winkelsurveillant worden?

Een winkelsurveillant bij MAATbeveiliging werkt in een of meerdere winkels van hoofdzakelijk grote winkelketens. Als winkelsurveillant draag je bij aan een veilige en aangename winkelomgeving. Maar ook aan het terugdringen van derving, oftewel het deel van de artikelen dat de winkel verlaat zonder kassabon. Je kunt aan de slag als winkelsurveillant in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. 

Dus ben je gemotiveerd en gedreven? Zie je een baan als winkelsurveillant zeker zitten? Twijfel dan niet en solliciteer direct.

Wanneer je nog niet in het bezit bent van het diploma, maar je bent wel van plan om deze te halen. Dan kun je alsnog solliciteren, want bij MAATbeveiliging hebben we ook diverse opleidingstrajecten en stage-mogelijkheden als winkelsurveillant open staan.

Lees verder
Winkelsurveillant