Retailsecurity

Retailsecurity

Waarom retailsecurity?

Tegenwoordig is er voortdurend vraag naar retailsecurity. Fraude kost de retail namelijk honderden miljoenen euro's per jaar. In sommige retailketens wordt wel meer dan 3% omzet gederfd. Beveiligingsapparatuur alleen voldoet niet (meer). Continu duiken er nieuwe technieken op die de verschillende detectiesystemen omzeilen. Zodoende is er behoefte naar getrainde beveiligers. Winkelbeveiligers die situaties herkennen, kunnen anticiperen en vroegtijdig discreet ingrijpen.

Retailsecurity specialist

MAATbeveiliging is specialist op het gebied van winkelbeveiliging. MAATbeveiliging heeft politie-DNA en retail-DNA in het bloed zitten. Zodoende weten wij als geen ander waaraan een goede winkelbeveiliger moet voldoen. Naast de preventie van derving, staan zij ook klaar voor de bezoekers. Een goede beveiliger in de retailsecurity bezit daarom ook de volgende eigenschappen:

  • Gastheerschap;
  • Klantvriendelijkheid;
  • Communicatieve vaardigheden.

Derving beperken tot het minimum

Met de retailsecurity van MAATbeveiliging weet u zeker dat derving tot het minimum wordt beperkt. In de eerste instantie heeft de uitstraling van onze winkelbeveiligers al een preventieve werking. Daarnaast helpt de alerte houding en de uitstekende signalering van verdachte situaties, derving in alle vormen te voorkomen. Als specialist op het gebied van retailsecurity, zijn we continu op de hoogte van de nieuwste technieken die worden toegepast bij winkeldiefstal.

Succesvol in retailsecurity

Sinds 2008 is MAATbeveiliging succesvol actief als retailsecurity specialist. Inmiddels zijn ruim 1.000 winkelbeveiligers actief bij diverse retailketens, stadscentra en winkelcentra. Onder meer vanwege het succes van onze klanten en de tevredenheid over MAATbeveiliging, groeien we nog steeds. We zijn om die reden continu op zoek naar de allerbeste winkelbeveiligers. Alleen zo kunnen we u de allerbeste retailsecurity garanderen.

Retailsecurity