Retailbeveiliging

Retailbeveiliging

Waarom retailbeveiliging?

Door derving in de retail, wordt er honderden miljoenen euro's omzet per jaar verloren. Bij winkelketens zonder retailbeveiliging loopt het verlies soms op tot meer dan 3% van de totale omzet. Vanwege de nieuwe technieken van oplichting en winkeldiefstal, voldoen de huidige detectiesystemen niet meer. Om derving echt aan te pakken zal winkelbeveiliging naast het beveiligingsapparatuur noodzakelijk zijn. Het menselijk oog die direct verdachte situaties herkent en hier op anticipeert.

MAATbeveiling is speciaal opgezet voor de retailsector. Retailbeveiliging is een specialisme, het vereist specifieke kwaliteiten en vaardigheden. Lang niet elke beveiliger is hiervoor geschikt. Het is dan ook niet vreemd dat slechts een klein gedeelte van de sollicitanten uiteindelijk wordt aangenomen.

Retailbeveiliging van MAATbeveiliging

Een goede winkelbeveiliger dient uit het juiste hout gesneden te zijn. Beveiligers die actief zijn in de winkelbeveiliging, bezitten de volgende eigenschappen:

  • Gastheerschap
  • Klantvriendelijkheid
  • Communicatieve vaardigheden
  • Sterke persoonlijkheid

De aanwezigheid van onze retailbeveiligers heeft direct al een preventieve werking. Het houdt een groot deel van de mensen met verkeerde intenties buiten de deur. Wanneer er toch nog een verdachte situatie ontstaat, zal deze worden opgemerkt door onze alerte winkelsurveillanten. Uiteraard houden we al onze medewerkers continu op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van derving in de retailsector.

Succes met retailbeveiliging

MAATbeveiliging werkt momenteel met ruim 1.000 beveiligers die actief zijn in de retailbeveiliging. Dagelijks voorkomen zij derving bij retailketens, stadscentra en winkelcentra. De aanhoudende groei van het bedrijf is een mooi resultaat, die ontstaat door de tevredenheid van onze opdrachtgevers. Om die reden zoeken we continu naar de allerbeste winkelbeveiligers van Nederland. Alleen zo kan MAATbeveiliging u de beste retailbeveiliging garanderen.

Retailbeveiliging
Retailbeveiliging