Derving detailhandel

Derving detailhandel

Derving detailhandel

MAATbeveiliging is specialist in het voorkomen van derving in de detailhandel, dankzij de kennis en jarenlange ervaring van onze beveiligers kunnen we de derving van uw onderneming aanzienlijk verlagen. Maar wat is derving nu precies? Derving is een verlies, een verlies dat niet afkomstig is uit inkoop, verkoop of het productie traject. Derving wordt namelijk veroorzaakt door misdrijven (zoals winkeldiefstal) of inaccuraat handelen. Uiteraard is het een feit dat een ongeluk in een klein hoekje zit, maar derving door winkeldiefstal of inbraak kunt u voorkomen.

MAATbeveiliging verlaagt derving in de detailhandel

Winkeldiefstal of inbraak is natuurlijk hartstikke vervelend, u krijgt te maken met onnodige onkosten vanwege de veroorzaakte schade, politie over de vloer en voorraadproblemen. Los van het feit dat u door de gestolen goederen minder omzet draait krijgt u er ook nog eens extra kosten bij. Juist daarom is het belangrijk om een geschikte partij te benaderen om criminele derving in de detailhandel te verminderen, kies daarom een partij als MAATbeveiliging.

U kunt profiteren van de winkelbeveiligers van MAATbeveiliging, zij hebben namelijk jarenlange ervaring en houden zich bezig met het aanpakken van criminele derving. We hebben de beschikking over ruim 1.000 scherpe en goedgetrainde winkelbeveiligers, zij staan klaar om alle ongewenste effecten van winkel criminaliteit samen met u te bevechten. Of het nu gaat om winkeldiefstal, overvallen, interne criminaliteit of geweld en agressie, de winkelbeveiligers van MAATbeveiliging kunnen het voor u oplossen. Derving voorkomen in de detailhandel is belangrijke expertise van ons.

Het minimaliseren van derving

Het is belangrijk om de derving in de detailhandel te minimaliseren, zo is er in Nederland in 2012 voor maar liefst 1,2 miljard euro aan schade aangericht door derving. Allerlei oorzaken als overvallen, afpersing en andere vormen van winkelcriminaliteit hebben hiermee te maken. En uit onderzoek blijkt ook nog eens dat 40% van alle winkeldiefstallen wordt gepleegd door eigen medewerkers. Schakel daarom een partij, zoals MAATbeveiliging, in om de derving in de detailhandel te verlagen, dat scheelt u een hoop met onnodige verlies.

Meer weten over winkelbeveiliging?

Neem dan contact op met MAATbeveiliging, u kunt bij ons terecht voor al uw vragen omtrent derving in de detailhandel en winkelbeveiliging. U kunt ons bereiken door te bellen naar 010 7144 941. We staan u graag te woord en het is tevens ook mogelijk om uw vragen per mail te stellen. Stuur daarvoor een e-mail naar info@maatbeveiliging.nl en wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Derving detailhandel