Beveiliging Amsterdam

Beveiliging Amsterdam

Beveiliging Amsterdam

Bent je op zoek naar beveiliging in Amsterdam? Dan is MAATbeveiliging de partij om in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in winkelbeveiliging en retailsecurity. Maar onze vakspecialisten zijn - door hun specifieke retail vaardigheden - ook uitstekend in te zetten voor het beveiligen van winkelcentra, shopping malls, het publieke domein, kritische objecten en zorginstellingen. Kortom: Profiteer van onze topkwaliteit MAATbeveiligers voor inzet in Amsterdam en omstreken.

Wat kan MAATbeveiliging voor uw bedrijf betekenen?

Wanneer u wilt weten wat we voor uw bedrijf in Amsterdam kunnen betekenen neem dan contact met ons op. Wij sparren graag met u over uw specifieke derving problematiek, en geven u graag inzicht in onze specifieke aanpak van derving, en onze maatwerk benadering. 

Werken in de beveiliging in Amsterdam?

Wanneer je op zoek bent naar een uitdagende baan in Amsterdam, dan is een baan als winkelbeveiliger misschien wel iets voor jou! MAATbeveiliging heeft een groot aantal vacatures in de beveiliging in Amsterdam. Voor deze vacatures heb je wel het diploma Beveiliger 2 nodig. Wanneer je dat diploma niet hebt, kun je alsnog solliciteren om een opleidingstraject of stage te volgen. Wanneer je direct wilt solliciteren voor een baan in de beveiliging in Amsterdam, maak dan gebruik van ons sollicitatie formulier. 

Beveiliging Amsterdam