Veiligheid in de zorg

Veiligheid in de zorg

Veiligheid in de zorg

MAATbeveiliging is dé specialist wanneer het gaat om beveiliging. In allerlei vormen en voor allerlei branches bieden wij dan ook onze beveiligingsdiensten aan. Zo doen wij dat ook voor de veiligheid in de zorg, zorginstellingen zijn namelijk vrij openbaar en dat zorgt voor kwetsbaarheid. Veel bezoekers, medewerkers en uiteraard uw patiënten lopen in en uit de zorginstelling. Het is van belang om de veiligheid in de zorg instelling gewoon goed te houden, maar nog belangrijker dat iedereen zich veilig voelt. MAATbeveiliging biedt dan ook voor elke instantie in de zorg beveiliging op MAAT.

Ons concept voor beveiliging in de zorg

Speciaal voor de veiligheid in de zorg heeft MAATbeveiliging een concept ontwikkeld voor deze branche. Los van het feit dat we specialist zijn in winkelbeveiliging bieden we onze kwaliteiten ook aan bij zorginstellingen. Onze getrainde en ervaren beveiligers zorgen ervoor dat de medewerkers zich ongehinderd kunnen richten op hun hoofdtaak, namelijk het verlenen van zorg. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat alle medewerkers, cliënten, patiënten en gasten veilig kunnen werken, wonen of een bezoek kunnen brengen.

Veiligheid in de zorg is onmisbaar

Het komt steeds vaker voor in het nieuws dat zorginstellingen worden getroffen door inbraken, geweld, agressie en andere ongewenste incidenten. Deze nare incidenten kunnen vervelende consequenties hebben,  zoals het uitval van personeel omdat zij zich steeds minder veilig voelen. Maar ook het veroorzaken van schadeposten die slecht of helemaal niet gedekt worden door de verzekering. Veiligheid in de zorg is daarom ontzettend van belang, u zit toch niet te wachten op reputatieschade als gevolg van onveilige situaties? 

Lees verder
Veiligheid in de zorg