Beveiliging vacatures

Beveiliging vacatures

Beveiliging vacatures

Ben je op zoek naar beveiliging vacatures in onder bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam? Of in Zuid-Oost Nederland? Dan zit je goed bij MAATbeveiliging. Wij hebben namelijk vacatures in de beveiliging van grote winkelketens in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Nijmegen en Venlo. Wij hebben momenteel alleen vacatures voor beveiligers met diploma Beveiliger-2). Alhoewel we ervaring, de juiste instelling, pit, drive, ambitie en goede omgangsvormen zeker zo belangrijk vinden.

Waarom werken in de beveiliging?

Wanneer je werkt in de winkelbeveiliging zorg je ervoor dat de onbetaalde omzet binnen de perken blijft. Zeker bij grote winkels met dure spullen is winkeldiefstal een groot probleem. Wanneer je hebt gesolliciteerd op een van onze winkelbeveiliging vacatures kun je winkelbeveiliger worden in een hecht en succesvol team.

Ben jij geschikt voor onze beveiliger vacatures?

We zijn op zoek naar mensen met ervaring én het diploma Beveiliger 2. Maar aan de andere kant zijn we ook op zoek naar mannen en vrouwen met een goede instelling en veel ambitie. We kijken dus vooral naar wie je bent, hoe je in het leven staat en of je past in ons team. Wanneer je van plan bent om je papieren (diploma Beveiliger 2) te behalen, ook dan kun je uiteraard solliciteren.

Beveiliging vacatures