Beveiliging vacatures Amsterdam

Beveiliging vacatures Amsterdam

Beveiliging vacatures Amsterdam

MAATbeveiliging heeft diverse vacatures in Amsterdam en omstreken, speciaal gericht op winkelbeveiligers die in het bezit zijn van het Diploma Beveiliger 2. Dus als je op zoek bent naar een uitdagende baan in (de regio van) Amsterdam, is het zeker interessant om eens te informeren bij MAATbeveiliging. Heb je het Diploma Beveiliger 2 nog niet in het bezit, maar je bent wel van plan om deze te behalen. Dan is het ook mogelijk om te solliciteren op een van de beveiliging vacatures in Amsterdam.

Wat houden onze vacatures in?

MAATbeveiliging heeft een snel groeiende klantenkring en wil deze uiteraard goed van dienst kunnen zijn.  Daarom zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze mensen voor een baan in de beveiliging. Het is belangrijk dat onze beveiligers zich thuis voelen in de grote winkelketens en bekende warenhuizen. Maar de juiste houding en instelling is wellicht nog belangrijker. Ben jij dé man of vrouw die geschikt is als winkelbeveiliger? Solliciteer dan snel op een van onze beveiliging vacatures in Amsterdam. Wie weet ben jij de winkelbeveiliger waar wij juist naar op zoek zijn.

Vacatures bij grote en bekende winkelketens

MAATbeveiliging is de plek voor vacatures in de beveiliging in Amsterdam en omstreken. Zo hebben we vacatures als winkelbeveiliger bij grote en bekende winkelketens. Ons klantenbestand wordt steeds groter en zijn daarom op zoek naar gemotiveerde mannen en vrouwen als winkelbeveiliger. Dus als je in (de buurt van) Amsterdam woont, het Diploma Beveiliger 2 in het bezit hebt (of gaat halen), solliciteer dan snel bij MAATbeveiliging. We heten je van harte welkom.

Beveiliging vacatures Amsterdam