Winkel beveiliging, we gaan ermee naar bed en staan ermee op

Winkel beveiliging is een specialisme waar we voor kozen toen wij MAATbeveiliging oprichtten in 2008. De Retail zit ons in het bloed, in onze CV's en in ons hart. Inmiddels beveiligen wij een lijst droomklanten in Nederland, Duitsland en België. Allemaal toonaangevende landelijke retail ketens. Maar winkelcentra, stadscentra en shopping malls zijn eveneens vertrouwd terrein voor ons. Temeer daar wij veelal nauw samenwerken met de locale politie voor effectieve winkel beveiliging. 

Winkel beveiliging op vier service niveaus

Elke retailer of retailketen heeft een specifieke security uitdaging. Die hangt af van marktpositie, reputatie, prijsniveau, collectie, locatie en publiek dat er komt. Dus bieden wij onze winkel beveiliging aan in 4 service niveaus:

Met deze 4 service niveaus kunnen wij voor elke specifieke probleemstelling en voor elke behoefte aan winkel beveiliging of beveiliging van winkelcentra een optimaal antwoord bieden. Met maximale kosten-baten. Eventueel aangevuld met MAATwerk. Daar zijn we groot en sterk mee geworden!