Beveiliging werk

Beveiliging werk

Ben je zoekende naar beveiliging werk? Oftewel een goede baan in de beveiliging in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht? Dan ben je bij MAATbeveiliging aan het juiste adres, we helpen je namelijk graag aan beveiliging werk. MAATbeveiliging is dé specialist op het gebied van winkelbeveiliging in de Randstad. We hebben vacatures met beveiliging werk beschikbaar. Voor de meeste vacatures heb je het diploma ‘Beveiliger 2’ nodig, maar ook zonder dit diploma kun je solliciteren voor beveiliging werk. MAATbeveiliging biedt namelijk nog een opleidingstraject aan.

Bekijk hier al onze beveiliging vacatures

Beveiliging werk van MAATbeveiliging

Bij MAATbeveiliging ben je actief en werkzaam in een vestiging van een grote winkelketen. Het is van belang dat de derving en winkeldiefstal wordt teruggedrongen, maar ook dat je een goede bijdrage levert aan een aangename, prettige en veilige winkelomgeving voor de klanten en het personeel.

Heb je het diploma ‘Beveiliger 2’ nog niet?

Ben je op zoek naar een baan, maar nog niet in het bezit van het diploma ‘Beveiliger 2’? Dat is geen probleem, bij MAATbeveiliging kijken we voornamelijk naar je ambities en hoe je in het leven staat. Daarnaast bieden we ook verschillende opleidingstrajecten aan en stageplaatsen. Op deze manier doe je de benodigde praktijkervaring op zodat je zonder problemen het diploma ‘Beveiliger 2’ kunt behalen.

Beveiliging werk