Beveiliger vacatures

Beveiliger vacatures

Beveiliger vacatures

Zoek je naar beveiliger vacatures in Amsterdam, Utrecht, Venlo of Nijmegen? Dan ben je bij MAATbeveiliging aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een groot aantal beveiliger vacatures in Amsterdam en Utrecht, Venlo en Nijmegen. Voor deze werkzaamheden zoeken we ervaren beveiligers met het diploma ‘Beveiliger-2’. Alhoewel we heel veel waarde hechten aan wie je bent als mens, als persoon, je pit, drive, ambities, je instelling en omgangsvormen.

Bekijk hier onze beveiliger vacatures

Waarom zou je willen werken als beveiliger?

Wanneer je hebt gesolliciteerd op een vacature van MAATbeveiliging en je bent aangenomen, dan kom je terecht in een succesvol team met winkelbeveiligers. Met dit team zorg je ervoor dat de onbetaalde omzet van winkelketens binnen de perken blijft. Zeker bij de winkels waar dure artikelen verkocht worden is dit een groot probleem, jij draagt bij aan de oplossing hiervoor.

Ben jij geschikt voor onze beveiliger vacatures?

MAATbeveiliging is op zoek naar beveiligers met ervaring én het diploma ‘Beveiliger 2’. We kijken voornamelijk naar wie je bent, hoe je in het leven staat en of je in ons team zou passen. Wanneer je dus het diploma ‘Beveiliger 2’ wilt halen, kun je alsnog solliciteren op een van onze beveiliger vacatures. Heb je een goede instelling en veel ambitie? Twijfel dan niet en solliciteer op een van onze vacatures.

Beveiliger vacatures

Ons bedrijf groeit snel. Razendsnel. Steeds meer bekende winkelketens vertrouwen ons hun winkelbeveiliging toe. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar goede beveiligers, die graag een baan als winkelbeveiliger willen hebben in een hecht en succesvol team, in en om de Randstad. Beveiliger vacatures dus!

Eerlijk is eerlijk, bij MAATbeveiliging kom je niet zomaar binnen. Wij verlenen top-service aan top-winkelbedrijven. En daar zoeken we dus ook top-winkelbeveiligers voor. Ben jij een gediplomeerde beveiliger met pit, ambities en sociale vaardigheden? Solliciteer dan op één van onze beveiliger vacatures.

Beveiliger vacatures