Grote evenementen vergen ultieme beveiliging

Grote evenementen, al dan niet met spraakmakende V.I.P. gasten, vereisen de best mogelijke beveiliging. Vraag is van wie en door wie! MAATbeveiliging heeft een team topbeveiligers in dienst, door en door getraind op houding, vaardigheden, anticiperen, herkennen van ongewenst gedrag, scherp waarnemen (in mensenmassa's, een vak apart) en krachtdadig maar discreet optreden in geval van ongewenst gedrag. MAATbeveiligers zijn professionals die zich focussen op twee essentiële zaken tijdens een V.I.P bezoek:

  • het veiligheidsklimaat op en om de locatie van het evenement in kwestie
  • de veiligheid van de V.I.P.'s, gasten en bezoekers


Onze rol kan tweeledig zijn:

  • de rol van security coördinator, verantwoordelijk voor het securitybeleid
  • de integrale beveiliging van het evenement.


In alle gevallen doet MAATbeveiliging alles, om het evenement gladjes te laten verlopen.

Beveiliging van grote V.I.P.'s als Bill Clinton
Toen Bill Clinton eind 2007 Rotterdam aandeed - op uitnodiging van Erasmus Universiteit - waren de MATEN van MAATbeveiliging van de partij. In nauw overleg met de Secret Service waren wij verantwoordelijke voor de beveiliging van Bill Clinton tijdens dat bezoek. Een absolute mijlpaal, en een enorme erkenning van de kwaliteit en de aanpak van security waar de MATEN van MAATbeveiliging voor staan. 

Verenigde Naties vertrouwen op MAATbeveiliging
In 2009 werd ook de coördinatie van de beveiliging tijdens een meerdaags congres van de Verenigde Naties in Rotterdam aan MAATbeveiliging overgelaten. Waar een retailbeveiliger al goed in kan zijn...

Interesse in de eigenzinnige kijk op en aanpak van V.I.P. beveiliging? Vraag hier de MAAT Security Scan aan of neem contact op.

Of wilt u wellicht meer weten over diefstal preventie, evenementen beveiliging, interne fraude of een offerte beveiliging aanvragen?