MAATbeveiliging

President Macron bij Amare Den Haag

  • 12 april 2023
MAATbeveiliging team Amare Den Haag

Onlangs heeft Amare Den Haag de eer gehad om de Franse president Macron te verwelkomen. Als MAATbeveiliging zijn we ontzettend trots op de rol die onze beveiligers hebben gespeeld bij de beveiliging van dit bijzondere evenement.

Voor onze beveiligers is Amare een leuke en uitdagende werkplek met gevarieerde werkzaamheden in een levendige culturele omgeving. Bij Amare zijn onze beveiligers dan ook wel gewend aan het ontvangen van VIP’s zoals artiesten en leden van het Koninklijke Huis. Maar bij een bezoek van een internationaal staatshoofd zoals de Franse president Macron, zijn extra alertheid en nauwkeurige planning van essentieel belang. Onze beveiligers hebben nauw samengewerkt met de Politie, veiligheidsdiensten en de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging om te zorgen voor een soepel verloop van het evenement.

Ondanks de uitdagingen die het bezoek met zich meebracht, inclusief een poging van actievoerders om de toespraak van president Macron te verstoren, wisten onze beveiligers de situatie snel en efficiënt op te lossen. Een dikke pluim voor ons team en hun professionaliteit! Chapeau 😉

We zoeken nog beveiligers voor dit team!
Interesse? Bekijk dan onze vacatures