MAATbeveiliging

Opening grootste Zara ter wereld

  • 17 november 2023

Vandaag had MAATbeveiliging de eer om de opening van de grootste Zara ter wereld te begeleiden. Ons team, bestaande uit 10 beveiligers, was al vroeg in de ochtend aanwezig om te zorgen voor een veilige en gastvrije omgeving voor iedereen die de opening wilde bijwonen en de winkel wilde verkennen.

Deze imposante Zara-winkel, gevestigd in het voormalige pand van C&A op de hoek van de Coolsingel, beslaat een oppervlakte van maar liefst 9.000 vierkante meter, verdeeld over vijf verdiepingen. Met deze grootte overtreft het elke andere Zara-winkel wereldwijd, inclusief de voormalig grootste winkel in Madrid. Deze nieuwe flagshipstore in Rotterdam toont de ambitie van de Spaanse modeketen om minder, maar grotere en meer impactvolle winkels te openen.

Het pand van Zara aan de Coolsingel

Hoewel we onze diensten in de afgelopen jaren naar verschillende sectoren hebben uitgebreid, blijft onze expertise en passie voor retailbeveiliging een essentieel onderdeel van ons bedrijf. Deze opening is daar een prachtig voorbeeld van, iets waar we met recht trots op zijn.

Deel uitmaken van dit team?

Wil jij ook deel uitmaken van odit team? Bij MAATbeveiliging zijn we doorlopend op zoek naar beveiligers voor deze prachtige Zara winkel en andere winkels en objecten in het centrum van Rotterdam. Heb je nog geen beveiligersdiploma? Geen probleem! Wij bieden een opleiding aan waarin je alle nodige vaardigheden en kwalificaties kunt opdoen. Meld je aan en begin jouw carrière in beveiliging met ons!

Onze beveiligers verwelkomen de eerste gasten