Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging, onze core business, ons vák!

Winkelbeveiliging is onze core business, onze missie, onze passie. Wij hebben politie-DNA en retail-DNA in ons bloed. Vandaar dat we in 2008 besloten, van winkelbeveiliging ons vak te maken.   

Winkelsurveillanten, onze specialisten op úw winkelvloer
Onze bijna 200 winkelsurveillanten vormen het kloppend hart van ons bedrijf, zij zijn onze specialisten op úw winkelvloer. Gefocust op, wat zo onterecht, kleine criminaliteit heet: winkeldiefstal, fraude, zakkenrollen, sweethearting en andere ongewenste creativiteit, die een aanslag doen op de verlies en winstrekening van retailers. Dus daarom bieden wij in onze aanpak van derving - naast het evidente corps door-en-door getrainde winkelsurveillanten - een groot pakket security- en anti-derving tools, die kunnen bijdragen aan het terugdringen van uw derving.  

Kosten-baten doorslaggevend
Die zogenaamde kleine criminaliteit is een gegeven; u en wij kunnen de maatschappij niet veranderen. We kunnen er wél effectief mee omgaan, op anticiperen, de vinger aan de pols houden, uw organisatie erop inrichten. Toegegeven, dat betekent soms een stevige investering. Maar veelal ook tot een fikse reductie van uw derving. Wij kunnen u aansprekende cases laten zien.

Ergo, wij bekijken de kosten van retail security bij voorkeur in termen van Return on Investment. Verkennen graag samen met u kosten en baten, zodat we een op maat gesneden - en betaalbare - security aanpak kunnen ontwikkelen. Vanuit die gezamenlijke doelstelling gaan we dan aan de slag. Doelgericht, gefocust, resultaat-gericht. Uiteindelijk zijn we - net als u - ook ondernemer!

Wilt u meer weten over een baan als beveiliger, bedrijfsbeveiliging, beveiliger opleiding en onze beveiliger vacatures.