Beveiliging van winkelcentra en shopping malls

Winkelcentra en shopping malls werken als een magneet op lieden met foute bedoelingen en een - laten we zeggen - losse moraal. Door inzet van winkelbeveiliging op een van de vier niveaus Brons, Zilver, Goud of Platina wordt derving door winkeldiefstal tot een minimum beperkt.
Alles onder controle dus?

Veilig en aangenaam winkelklimaat buiten de winkels
Juist buiten de winkels is een veilig en aangenaam winkelklimaat een keiharde must voor de toestroom van klanten! Hangjongeren, daklozen, junks, ongeleide projectielen, al dan niet in groepen samen-scholend komen erg intimiterend over en schrikken winkelend publiek af.

Retailvaardigheden juist hier een pré
De retailvaardigheden van de MAATbeveiligers zijn hier een enorme pré. Allereerst is het effect van 'vreemde ogen dwingen' niet te onderschatten. De uitstraling van serieus te nemen beveiligers voorkomt veel ellende. MAATbeveiligers weten hoe ze mensen van allerlei pluimage het beste kunnen benaderen. Hun sterke eigenschappen zijn doorslaggevend:

  • klantvriendelijkheid
  • gastheerschap
  • daadkracht
  • doortastendheid, en
  • communicatieve vaardigheden.


Situaties soepel oplossen en gladstrijken is hun devies. Anticiperen, vroegtijdig ingrijpen, escalatie voorkómen, dát is waar MAATbeveiligers in uitblinken. Juist daarom wordt MAATbeveiliging vaak gevraagd voor de beveiliging van winkelcentra en drukke shoppingmalls.

Wellicht wilt u meer weten over beveiliging Amsterdam, beveiliging inhuren, beveiliging gezocht en onze beveiliging vacatures.

Interesse in de MAATbenadering? Boek hier de MAAT Security Scan