Beveiliging van stadscentra

In steden waar MAATbeveiliging de winkelbeveiliging van veel grote retailketens verzorgt, is de stap naar het houden van toezicht in (en beveiliging van) stadscentra een logische stap. Gezien de samenwerking met de politie ter plaatse kennen we de stadscentra doorgaans goed en weten we wat er speelt. 

Gemeentebesturen weten dat ze op MAATbeveiliging kunnen bouwen

Ook op het gebied van stadscentrum beveiliging komen de retailvaardigheden van onze winkelbeveiligers goed van pas. Gastheer- en vrouwschap, contactuele vaardigheden, brandjes kunnen blussen voordat er brand uitbreekt... tijdig anticiperen, conflicten soepel en geruisloos oplossen, allemaal eigenschappen die MAATbeveiligers inside-out hebben. Wij selecteren hen daarop en trainen hen daarin. Speciaal daarvoor is de MAAT Academy opgericht.

Kortom, MAATbeveiliging is dé aangewezen security partner voor de beveiliging van stadscentra. Onze referenties spreken voor zich.

Of u kunt meer lezen over interessante onderwerpen als onze beveiliging vacatures Amsterdam, beveiliging werk, beveiliging ziekenhuis of over de derving detailhandel.