Wij zijn een retailbeveiliger pur sang

Winkeldiefstal

Zo’n acht jaar geleden ontmoetten we elkaar bij een particuliere beveiliger. Alle drie hadden we veel ervaring binnen de beveiligingsbranche, aangevuld met flink wat jaren bij de politie en in het retail management.

We waren het erover eens dat er iets miste in het beveiligingslandschap: een retailbeveiliger pur sang. Aan de enorme inkomstenderving in deze sector was iets te doen.

Ons enthousiasme en de combinatie van onze achtergronden zorgde ervoor dat we vruchtbare ideeën op papier kregen die steeds realistischer werden.

In 2008 zijn we officieel gestart: MAATbeveiliging BV was een feit.

We zijn klein begonnen, en groeiden heel snel groter. Dit succes zorgde ervoor dat we vier jaar later onze Duitse vestiging openden. En in 2015 in België actief zijn geworden. 

Inmiddels hebben we ongeveer vijfhonderd mensen in dienst en zijn we de retailbeveiligings-specialist die we ooit wilden worden. Nou ja, bijna, want we blijven ambitieus en gaan iedere dag weer voor topkwaliteit. 

We zijn trots op de lijst mooie klanten waar onze beveiligers dagelijks de veiligheid bewaren.

Maar, we kunnen nog veel meer. En we kunnen ook nog beter.

En dat is waar we nu hard voor aan het werken zijn; om samen met onze klanten beter te worden. Onze kennis te delen, ons werk inzichtelijk te maken, nieuwe vormen van dienstverlening uit te proberen.

We willen namelijk op een eerlijke en open manier werken aan uitstekende beveiliging. Toonaangevend.

Het team van MAATbeveiliging