De kwaliteit van onze mensen zetten we breder in

Retailbeveiligers zijn de betere beveiligers. Sociaal vaardig en goed getraind: echte toppers in hun vak. Hen alleen in winkels inzetten, is een gemiste kans. Voor ons en voor u!

Vaak de allereerste indruk van uw bedrijf: de receptionist, de gastheer of gastvrouw aan of voor de balie. Daar moet dus iemand staan die hét visitekaartje is van uw bedrijf. Die uw bezoekers en uw gasten het gevoel geeft welkom te zijn, te worden gezien!

Retailervaring geeft ook hier een pré
Vanwege onze ervaring met winkelbeveliging weten we als geen ander wat gastheerschap inhoudt. Hostmanship is niet voor niets een trending topic. En gezien onze ervaring met het succesvol werven van de goudhaantjes in de arbeidsmarkt, kunnen wij onze klanten van dienst zijn met de beste gastheren en gastvrouwen.

Training beveiligingsaspecten
Wat wij méér bieden dan een doorsnee leverancier van gastheren en gastvrouwen is a) het type mens en b) de manier van observeren, van kijken naar wie binnenkomt. MAAT Services gastheren en gastvrouwen kijken door de bril van een winkelbeveiliger naar bezoekers, naar het publiek. Zijn altijd alert op onraad, bedacht op foute intenties. Weten daar meer dan prima mee om te gaan. Staan ook altijd in contact met óf de politie óf met een MAATbeveiliger vlak in de buurt. Een geruststellende gedachte!

Aantrekkelijk kostenplaatje
Om meerdere redenen kan MAAT Services deze gastheren en gastvrouwen leveren tegen bijzonder interessante tarieven. Waarmee u tóch een soort van ultieme kwaliteit in huis haalt.

Profiel van de MAAT Services gastheer/gastvrouw

MAAT Services profiel host