MAAT Services voor gastheren en gastvrouwen met 'n scherpe blik

MAATservices receptionist gastvrouw

Vaak de allereerste indruk van uw bedrijf: de receptionist, de gastheer of gastvrouw aan of voor de balie. Daar moet dus iemand staan die hét visitekaartje is van uw bedrijf. Die uw bezoekers en uw gasten het gevoel geeft welkom te zijn, te worden gezien!

Retailervaring geeft ook hier een pré
Vanwege onze ervaring met winkelbeveliging weten we als geen ander wat gastheerschap inhoudt. Hostmanship is niet voor niets een trending topic. En gezien onze ervaring met het succesvol werven van de goudhaantjes in de arbeidsmarkt, kunnen wij onze klanten van dienst zijn met gastheren en gastvrouwen, mensen die klinken als een klok. Wij recruteren onze gastheren en gastvrouwen in twee categoriën:

  • Vitale pensionado's uit leger, politie, marine - mensen met discipline, overwicht en gevoel voor verhoudingen
  • Beschaafde, gedreven jonge mensen, die veelal hun studie combineren met een serieuze baan.


Training Beveiligingsaspecten

Wat wij méér bieden dan een doorsnee leverancier van gastheren en gastvrouwen is a) het type mens en b) de manier van observeren, van kijken naar wie binnenkomt. MAAT Services gastheren en gastvrouwen kijken door de bril van een winkelbeveiliger naar bezoekers, naar het publiek. Zijn altijd alert op onraad, bedacht op foute intenties. Weten daar meer dan prima mee om te gaan. Staan ook altijd in contact met óf de politie óf met een MAATbeveiliger vlak in de buurt. Een geruststellende gedachte!

Aantrekkelijk kostenplaatje
Om meerdere redenen kan MAAT Services deze gastheren en gastvrouwen leveren tegen bijzonder interessante tarieven. Waarmee u tóch een soort van ultieme kwaliteit in huis haalt.

Meer weten? Download hier de MAAT Services hand-out.

Profiel van de MAAT Services gastheer/gastvrouw

MAAT Services profiel host