MAAT Academy, onze kennis is er om met u te delen

De MAAT Academy is een plaats van samenkomst, kenniscentrum en inspiratiebron. Dé plek waar wij onze beveiligers trainen, coachen en ontwikkelen tot de top-beveiligers die zij willen worden. En die wij - voor onze opdrachtgevers in de retail - nodig hebben. 

Ook voor onze opdrachtgevers beschikbaar

Wij zien de bewustwording t.a.v. security aspecten BIJ HET PERSONEEL VAN ONZE KLANTEN als een belangrijke opdracht. Beveiliging en een veilig winkelklimaat horen niet te berusten bij één of meer beveiligers. Elke manager, elke winkelmedewerker, elke chef zou daarin een rol moeten spelen.

Bewustwording, naast kennis en kunde

Het gaat hier om een mix van kennis en kunde, van mindset en vaardigheden. En vooral bewustwording. Derving verloopt veelal via bekende (soms voorspelbare) patronen. Een getraind oog ziet winkeldiefstal, kleine criminaliteit en vandalisme aankomen. Vaak ruim van tevoren. Daarmee weten om te gaan, op te kunnen anticiperen, dát is waar de MAAT Academy voor staat. Intern en extern.  

Ook voor medewerkers van MAAT Services 

MAAT Services gastheren en gastvrouwen zijn géén beveiligers. Maar we trainen hen wél serieus op 'beveiligingsaspecten'. Op de MAAT Academy. Zodat zij de vaak vele honderden bezoekers aan de hen toevertrouwde lobby of entree met andere ogen bekijken. Met MAAT ogen bedoelen we dan. Retail security ogen om precies te zijn. Dat tweede paar oren en ogen te ontwikkelen... om altijd op tijd te kunnen anticiperen, nooit onaangenaam verrast te worden.