MAAT diensten, verder kijken dan security lang is

MAATbeveiliging biedt meer dan alleen retail security of winkelbeveiliging. De afgelopen jaren hebben wij, samen met onze opdrachtgevers, veelal bekende winkelketens en winkelcentra, zoveel kennis en expertise vergaard op het gebied van derving, winkelbeveiliging en algemene security, dat we die kennis en ervaring graag breed inzetten ten gunste van onze klanten en aanstaande klanten.

MAAT Academy, kenniscentrum met een missie
Via de MAAT Academy leiden we beveiligers op tot topmensen. Trainen, coachen en begeleiden we hen, totdat de bloem uit de knop is. Naast goed werk afleveren staat ontplooiing centraal. Een gemotiveerde medewerker is een effectieve medewerker, is ons devies. Mensen kansen bieden, zorgen dat ze met een lach op hun gezicht naar hun werk gaan, daar staan we voor. Dát is de insteek bij MAATbeveiliging. De MAAT Academy is ook inzetbaar voor medewerkers van onze opdrachtgevers. Wij trainen hen t.a.v. beveiligingsaspecten. Hoe beter het winkelpersoneel zich bewust is van, en kan omgaan met beveiligingsapsecten, des te eerder is een organisatie onafhankelijk van MAATbeveiliging. Dát is het idee. Nog even en onze concullega's komen 'op college' bij de MAAT Academy ;-)  

MAAT Consulting - verder kijken dan retail security lang is 
U heeft geen idee wat er allemaal bekend is over derving: het percentage omzet dat niet langs de kassa gaat... een luis in de pels van winkelorganisaties. Retail security is een wetenschap. Rocket Science. Die kennis, en die inzichten stellen wij graag ter beschiking aan de retailmarkt, aan gemeenten, besturen van shopping malls en winkelcentra. Omdat beveiliging erg veel meer is dan het neerzetten van goed geklede poppetjes in winkels gaan we graag als consultants te werk. Niet voor niets starten de concepten Goud en Platina met 0-metingen, security scans (analyses) en strategische  verkenningen, samen met directie of management. 

Kortom, als u es met een strategische blik, en een open mind wilt aankijken tegen uw security, tegen uw dering, boek dan de MAAT Security Scan. Voor een dagdeel 'vrijblijvende' consultancy door 2 MATEN, Arjan en Ruud.

MAAT Services. Als 'n professionele gastheer of gastvrouw volstaat
Recent gevestigd: MAAT Services, hét bureau dat gastheren en gastvrouwen van statuur aanbiedt. Het idee komt van onze klanten. Die zijn erg geporteerd van het type mensen dat wij in dienst hebben. Hun mentaliteit, beschaving, krachtuige uitstraling, doen en laten. Maar niet altijd is een pur sang beveiliger gewenst. En wij komen - via onze intensieve recrutering - te gekke mensen tegen die geen echte loopbaan als beveiliger wensen. Dus richtten we MAAT Services op. Voor gastheren en gastvrouwen met body. Klik hier.